Husqvarna
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen
  • Snelle levering

Automower Connect

Husqvarna Automower Connect.
Controleer en traceer uw maaier, waar u ook bent. Met de nieuwe, verbeterde mobiele app Automower® Connect kunt u overal met uw robotmaaier communiceren. Als er een probleem optreedt laat de maaier het u weten.
Met deze app kunt u overal ter wereld de actuele status van de robotmaaier ontvangen en de opdrachten Start, Stop en Parkeren geven. Met Automower® Connect kunt u het menu van de maaier bedienen via uw smartphone. Zonder dat u erbij bent, kunt u de instellingen van de maaier bekijken en veranderen. Bij diefstal ontvangt u een alarmsignaal en kunt u de positie van uw maaier bepalen.
Vanaf 2016 is er een gratis simkaart bij de connect zodat u 2 jaar lang gratis gebruik kan maken van de datacommunicatie.
€ 309,00

Automower Connect

Meer afbeeldingen

Details

Husqvarna Automower Connect. Controleer en traceer uw maaier, waar u ook bent. Met de nieuwe, verbeterde mobiele app Automower® Connect kunt u overal met uw robotmaaier communiceren. Als er een probleem optreedt laat de maaier het u weten. Met deze app kunt u overal ter wereld de actuele status van de robotmaaier ontvangen en de opdrachten Start, Stop en Parkeren geven. Met Automower® Connect kunt u het menu van de maaier bedienen via uw smartphone. Zonder dat u erbij bent, kunt u de instellingen van de maaier bekijken en veranderen. Bij diefstal ontvangt u een alarmsignaal en kunt u de positie van uw maaier bepalen. Vanaf 2016 is er een gratis simkaart bij de connect zodat u 2 jaar lang gratis gebruik kan maken van de datacommunicatie.

Extra informatie

Merk Husqvarna