Husqvarna
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen
  • Snelle levering

Husqvarna Automower 310

Efficiënte robotmaaier. Met slimme technologie om door nauwe doorgangen te navigeren en persoonlijke instellingen voor de maaitijden. Deze geavanceerde maaier die automatisch oplaadt en maait, geschikt voor gazons tot 1000 m². Als de accu (Li-Ion) opgeladen moet worden, keert de maaier terug naar het oplaadstation en gaat na het opladen verder met maaien. Omdat het gras frequent gemaaid wordt, is het maairesultaat uitstekend. Met de juiste instellingen kan de maaier een eersteklas klus klaren, zelfs op gazons met complexe vormen en heuvels tot 40% 22 °)
Efficiënte robotmaaier. Met slimme technologie om door nauwe doorgangen te navigeren en persoonlijke instellingen voor de maaitijden. Maak de robotmaaier persoonlijk met een andere kap in verschillende kleuren.

Normale prijs: € 1.649,00

Aktie: € 1.549,00

Husqvarna Automower® 310

Meer afbeeldingen

Details

Efficiënte robotmaaier. Met slimme technologie om door nauwe doorgangen te navigeren en persoonlijke instellingen voor de maaitijden. Deze geavanceerde maaier die automatisch oplaadt en maait, geschikt voor gazons tot 1000 m². Als de accu (Li-Ion) opgeladen moet worden, keert de maaier terug naar het oplaadstation en gaat na het opladen verder met maaien. Omdat het gras frequent gemaaid wordt, is het maairesultaat uitstekend. Met de juiste instellingen kan de maaier een eersteklas klus klaren, zelfs op gazons met complexe vormen en heuvels tot 40% 22 °) Efficiënte robotmaaier. Met slimme technologie om door nauwe doorgangen te navigeren en persoonlijke instellingen voor de maaitijden. Maak de robotmaaier persoonlijk met een andere kap in verschillende kleuren.

Extra informatie

Merk Husqvarna
Aanbevolen werkterrein +/- 20 % 1.000 m² indien 24 uur per dag, 7 dagen per week actief
Capaciteit per uur 40 m²
Hellingen Tot 25% (14°)
Accu type Li-Ion
Accu Li-Ion
Normale laadtijd 60 min
Normale maaiperiode na één keer laden 80 min
Aandrijving Ja
Maaibreedte 22 cm
Hoogte instelling Centraal, 20 - 50 mm
Maaikast Kunststof
Vangbak Nee
Aantal messen 3 scharnierende messen
Afmeting 55x39x25 cm
Gemeten geluidsdrukniveau LpA dB(A) 60 dB(A)
SMS / GPS communicatie Nee /Nee
Alarm / Pincode Ja / Ja
Inclusief begrenzingskabel Nee
Inclusief krammen Nee
extra maaimessen 9
Gewicht 9,0 kg

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: