Husqvarna
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen
  • Snelle levering

HUSQVARNA AUTOMOWER® 315X

Efficiënte robotmaaier. Met slimme technologie om door nauwe doorgangen te navigeren en persoonlijke instellingen voor de maaitijden. Deze geavanceerde maaier die automatisch oplaadt en maait, geschikt voor gazons tot 1600 m². Als de accu (Li-Ion) opgeladen moet worden, keert de maaier terug naar het oplaadstation en gaat na het opladen verder met maaien. Omdat het gras frequent gemaaid wordt, is het maairesultaat uitstekend. Met de juiste instellingen kan de maaier een eersteklas klus klaren, zelfs op gazons met complexe vormen en heuvels tot 40% 22 °)
De automatische doorgangsdetectie helpt bij het passeren van smalle doorgangen, terwijl de weertimer de werkzaamheden automatisch aanpast aan de variërende groeiperioden van het seizoen. Voor middelgrote tuinen tot 1600 m² met enkele obstakels. Geschikt voor algemeen voorkomende hellingen.
€ 2.399,00

Husqvarna Automower® 315X

Meer afbeeldingen

Details

Efficiënte robotmaaier. Met slimme technologie om door nauwe doorgangen te navigeren en persoonlijke instellingen voor de maaitijden. Deze geavanceerde maaier die automatisch oplaadt en maait, geschikt voor gazons tot 1600 m². Als de accu (Li-Ion) opgeladen moet worden, keert de maaier terug naar het oplaadstation en gaat na het opladen verder met maaien. Omdat het gras frequent gemaaid wordt, is het maairesultaat uitstekend. Met de juiste instellingen kan de maaier een eersteklas klus klaren, zelfs op gazons met complexe vormen en heuvels tot 40% 22 °) De automatische doorgangsdetectie helpt bij het passeren van smalle doorgangen, terwijl de weertimer de werkzaamheden automatisch aanpast aan de variërende groeiperioden van het seizoen. Voor middelgrote tuinen tot 1500 m² met enkele obstakels. Geschikt voor algemeen voorkomende hellingen.

Extra informatie

Merk Husqvarna
Aanbevolen werkterrein +/- 20 % 1.800 m² indien 24 uur per dag, 7 dagen per week actief.
Capaciteit per uur 75 m²
Hellingen Tot 35% (19°)
Accu type Nee
Accu Li-Ion
Normale laadtijd 60 min
Normale maaiperiode na één keer laden 80 min
Aandrijving Ja
Maaibreedte 22 cm
Hoogte instelling Centraal, 20 - 60 mm
Maaikast Kunststof
Vangbak Nee
Aantal messen 3 scharnierende messen
Afmeting 71x55x30 cm
Gemeten geluidsdrukniveau LpA dB(A) 60 dB(A)
SMS / GPS communicatie Ja / Ja
Alarm / Pincode Ja / Ja
Inclusief begrenzingskabel Nee
Inclusief krammen Nee
extra maaimessen 9
Gewicht 9,0 kg

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: