Husqvarna
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen
  • Snelle levering

HUSQVARNA AUTOMOWER® 435X AWD

Husqvarna Automower® 435X AWD - een pionier op de markt voor robotmaaier. Een model met vierwielaandrijving dat gazons tot 3.500 m² licht maakt en navigeert over obstakels, ruw terrein en hellingen tot een indrukwekkende 70%. De maaier heeft een X-lijn ontwerp met LED-koplampen, detectie op afstand van objecten en intuïtieve interactie met Automower® Access. Uitgerust met Automower® Connect inclusief tracking van GPS-diefstal.
De Automower® AWD-modellen zijn gebouwd met een gelede behuizing aan de achterzijde die een uitstekende manoeuvreerbaarheid biedt voor navigatie op complexe grasvelden en doorgangen. Het achterlichaam heeft ook een draaibaar vermogen, waardoor de tractie aanzienlijk wordt verbeterd op ruw terrein, waardoor het meeste uit de AWD-bewerking komt.

€ 4.999,00

Husqvarna Automower® 435X

Meer afbeeldingen

Nieuw

Details

Husqvarna Automower® 435X AWD - een pionier op de markt voor robotmaaier. Een model met vierwielaandrijving dat gazons tot 3.500 m² licht maakt en navigeert over obstakels, ruw terrein en hellingen tot een indrukwekkende 70%. De maaier heeft een X-lijn ontwerp met LED-koplampen, detectie op afstand van objecten en intuïtieve interactie met Automower® Access. Uitgerust met Automower® Connect inclusief tracking van GPS-diefstal. De Automower® AWD-modellen zijn gebouwd met een gelede behuizing aan de achterzijde die een uitstekende manoeuvreerbaarheid biedt voor navigatie op complexe grasvelden en doorgangen. Het achterlichaam heeft ook een draaibaar vermogen, waardoor de tractie aanzienlijk wordt verbeterd op ruw terrein, waardoor het meeste uit de AWD-bewerking komt.

Extra informatie

Merk Husqvarna
Aanbevolen werkterrein +/- 20 % 3.200 m² indien 24 uur per dag, 7 dagen per week actief.
Capaciteit per uur 230 m²
Hellingen Tot 40% (22°)
Accu type Li-Ion
Accu Li-Ion
Normale laadtijd 70 min
Normale maaiperiode na één keer laden 150 min
Aandrijving Ja
Maaibreedte 24 cm
Hoogte instelling Centraal, 20 - 60 mm
Maaikast Kunststof
Vangbak Nee
Aantal messen 5 scharnierende messen
Afmeting 80x70x31 cm
Gemeten geluidsdrukniveau LpA dB(A) 59 dB(A)
SMS / GPS communicatie Ja / Ja
Alarm / Pincode Ja / Ja
Inclusief begrenzingskabel Nee
Inclusief krammen Nee
extra maaimessen 9
Gewicht 13,2 kg